MORGEN repatriatievlucht van Curaçao naar Paramaribo

repatriatie Curaçao Suriname

Hierbij een bericht voor de (nog) gestrande reizigers en vakantiegangers op Curaçao.

Vandaag is er een vlucht van Paramaribo naar Willemstad. Morgen komt er een vliegtuig naar Suriname. Je kun je nog aanmelden!

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de prijs van het ticket en de vertrektijden. Geef het door aan belanghebbenden. Fly allways zal deze vluchten uitvoeren.

Gestrande passagiers in Suriname en Curaçao

Vandaag en morgen worden er repatriatievluchten uitgevoerd. Vandaag vertrekt er een vliegtuig vanuit Suriname naar Curaçao. Het toestel vertrekt om 11.00 in de ochtend vanuit Paramaribo en zal om half 1 in de middag aankomen op Curaçao

Morgen, 18 september 2020, vertrekt het vliegtuig om 12:15 vanuit Curaçao naar Paramaribo. Waar het om 14:45 zal landen. Op deze vlucht is alleen plaats voor Surinaamse ingezetenen. Ook mensen die een geldige verblijfsvergunning voor Suriname hebben mogen mee.

[quads id=1]

JackTours & Travel

U kunt uw ticket boeken via JackTours & Travel. 1 stuk ruimbagage en 1 stuk handbagage zijn toegestaan. Bekijk onderstaande foto voor alle overige informatie inclusief de prijs van een ticket. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

repatriatie Curaçao Suriname

Wilt u ook gebruik maken van de repatriatievluchten en uw ticket reserveren? Klik op de volgende link: Doe hier uw aanvraag voor actieticket Paramaribo – Curaçao (repatriëringsvlucht)

repatriatie Curaçao Suriname