Bijna 100 mensen genezen vandaag – 20 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – SuriBet

suribet besmettingen

Goed nieuws. Er zijn bijna 100 mensen genezen verklaard vandaag.

[quads id=1]

Er zijn 20 nieuwe besmettingen bijgekomen in 24 uur. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap. 

Video’s  –  Wil je graag een Suribet kantoor bezoeken? Ook voor deze kantoren geldt een nieuw protocol. Ze hebben niet stil gezeten. Luister naar Ashwin Soerdjbalisingh, directeur van SuriBet. Het grootste bettingsbedrijf van Suriname. Luister ook naar Mauro Tuur directeur Gamingboard Suriname. Pres Juriaantje heeft ook iets te zeggen. Bekijk de uitgebreide video en geef het door aan je vrienden en familieleden die graag een gokje wagen. Zorg ervoor dat het veilig gebeurt.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

E zijn vandaag 92 mensen genezen verklaard! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. 

[quads id=1]

suribet besmettingen

Video

Ook voor de betting kantoren in Suriname geldt nu een nieuw protocol. Luister naar Ashwin Soerdjbalisingh, directeur van SuriBet. Het grootste bettingsbedrijf van Suriname. Luister ook naar Mauro Tuur directeur Gamingboard Suriname, Pres Juriaantje en Nicole van Varseveld, Suribet Marketing Manager.  Bekijk de video erover en geef het door aan een ieder! Kijk vanaf minuut 0.34:

[quads id=1]


[quads id=1]

Lees hier meer over het protocol van de bettingkantoren

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie