Vader die vriendje van dochter doodschoot aangehouden – politie Suriname

overleden Suriname

Hierbij een opmerkelijke update van politie Suriname. De vader, Bisoendew, die het vriendje van zijn dochter heeft geschoten op zijn erf is aangehouden. De 17-jarige Pawan (foto) overleefde de aanval niet.

[quads id=1]

De vader verklaarde dat hij dacht dat er een inbreker op zijn erf was. De politie heeft de man aangehouden. Veel mensen verklaren dat de vader wel wist dat zijn dochter een relatie had met de jongen. De vader zal hem toch niet opzettelijk hebben doodgeschoten? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent de update. Geef het door aan belanghebbenden. Sterkte aan de familie van de jongen. Een vreselijk gemis.

[quads id=1]

Update van politie Suriname: 17- jarige dood geschoten. De 61-jarige Bisoendew S. is op zaterdag 12 september aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld, door de politie, na overleg met het Openbaar Ministerie. Bisoendew is in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade de dood ten gevolge hebbende.

[quads id=1]
In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17- jarige Pawan Rampedarath geschoten.

Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. Volgens verklaring van Bisoendew zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

[quads id=1]

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]

overleden Suriname
De overleden 17-jarige

Lees ook:
Vader schiet 17-jarige vriend van zijn dochter dood in Suriname