Bordo gaat morgen schoolpakketten en voedselpakketten uitdelen in Suriname

money hond bordo

Een geweldig initiatief van Mony Hond ‘The Caribbean Golden Boi’ Bordo.

Hij gaat Morgen (17 september 2020) 1000 pakketten weggeven! Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de locatie etc. en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Lieve mensen. Let wel: Houdt u zich aub aan de Covid-19 maatregelen. Bordo zegt: Ik ben niet rijk, maar ik wil mijn mede-Surinamer een helpende hand toesteken. Mek un yep makandra. Samen staan we sterk lieve mensen.

[quads id=1]

A momenti doro❗️

Zoals bekend zal op 17 september 2020 (morgen) vanaf 09:30 u schoolpakketten (500 stuks) enerzijds en anderzijds sociale pakketten bestaande uit basis levensmiddelen (500 stuks) verstrekken aan behoeftigen. De locatie is Hannaslustweg no. 227

Komt u a.u.b. op tijd, zodat ik om 18:00 kan stoppen en personen voor de lockdown van 20:00u thuis kunnen zijn.

Voor een vlot verloop verzoek ik u zich strikt te houden aan de instructies en de bekende COVID-19 regels:
– 1.5m afstand van elkaar houden;
– mond/neus bedekking (VERPLICHT).

Ik ben niet rijk, maar ik mede-Surinamer een helpende hand toesteken.

Mek un yep makandra🇸🇷

Stay safe❗️Tot morgen👊🏾

[quads id=1]

Bovenstaande schreef hij op zijn Facebook pagina

[quads id=1]