14 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s Fauzia Poese over de doden

Jammer: Coronie, het district dat lange tijd coronavrij was, heeft helaas weer een besmetting erbij. 
[quads id=1]
Er zijn 14 nieuwe besmettingen bijgekomen in 24 uur. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap. Vandaag zijn 61 mensen genezen verklaard. Dat is het goede nieuws!

Video’s  –  Let op, als jouw huisgenoot is overleden aan covid, dan moet jij in quarantaine. Daarom wordt bij een covid vermoeden een dode alsnog getest. Dat vertelt Fauzia Poese, Interim zorgdirecteur van het Wanica ziekenhuis. Ja, er gaan meer mensen dood in het Wanica Ziekenhuis. Niet omdat ze niet goed verzorgd worden want het zorgpersoneel werkt keihard. Ze laten hun gezin achter om voor anderen te werken.
[quads id=1]
Er zitten veel covid patiënten in het Wanica ziekenhuis. En niet iedereen gaat dood! Ook niet als je op de ICU ligt.  ‘Ja, het gaat gelukkig een klein beetje beter, maar dat wil absoluut niet zeggen dat we nu klaar zijn met Covid’. Bekijk de video’s en deel het bericht met een ieder.

Besmettingen in Suriname

Coronie, het district dat lange tijd coronavrij was heeft helaas weer een besmetting erbij.  Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video

ABC Online in in gesprek gegaan met Fauzia Poese. Medicus in het Wanica ziekenhuis. Ze vertelt over de situatie in het ziekenhuis

[quads id=1]

Dr Fauzia legt in onderstaande video uit dat er alleen Covid lijken liggen in het Wanica ziekenhuis. Ze vertelt over de bijbehorende protocollen. Bekijk de video en geef het bericht door aan belanghebbenden. Het was namelijk niet voor iedereen even duidelijk

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie