Onze lieve Marita Jubitana is overleden in Suriname – foto’s en video

Marita Jubitana

Ik heb mijn moeder niet verloren. Daarvoor gaf zij mij te veel.
Wat zij mij zei blijf ik horen. Zij was en blijft voor ons allen een zegen

Hierbij wordt bekend gemaakt dat de liefste mama, oma en vrouw Marita Jubitana is overleden.
Bekijk ook de gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden. Een groot verlies voor de familie. Wij van FamilieNieuws wensen meneer Robertus Sabajo, alle kinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

LIEVE MAMA, OMA, OVER GROOT OMA EN TANTE

Marita Jubitana

U bent een reis aan gegaan en wij zijn er zeker ervan dat uw eind bestemming bij de Heer zal zijn. U was als een rots en uw straling heeft ons laten groeien als bloemen die blinkend zullen zijn. Wij zeggen u dank voor het delen van uw kennis en uw levens ervaring die ons heeft gevormd. Het doet ons pijn dat u ons heeft verlaten op deze manier, wij gaan ons troosten met de mooie momenten die wij hadden gehad. Onze proost met een cup bier, onze pasjes op de dans vloer en uw grappen.

~ Karwofodi Guillermo ~

Dansjie khabo Ojo, Hebe

Met diep leedwezen maken Robertus Sabajo, de kinderen, klein kinderen en achter klein kinderen bekend dat van hun is heen gegaan na een kortstondig ziekbed op dinsdag 8 september 2020 zijn liefdevolle vrouw, moeder, Groot moeder en over groot moeder Marita Jubitana, geboren op 28 juli 1952 te Nickerie, in de leeftijd van 68 jaar.

Waka bung mi lobi vrouw, mama en oma.

De uitvaart heeft VANDAAG plaatsgevonden. Bekijk de gedeelde video en foto’s. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

[quads id=1]