2 nieuwe corona doden – 29 nieuwe besmettingen in Suriname -video – interviews op straat

Breaking nieuws! Helaas hebben we 2 nieuwe coronadoden in Suriname. Het totaal aantal coronadoden staat nu op 95. Gelukkig zijn 85 zieken genezen verklaard!

Er zijn 29 nieuwe besmettingen bijgekomen in 24 uur. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap. En heel veel sterkte aan alle nabestaanden!

Advertisements

Interessante video  –  Wat heeft de man/vrouw op straat te zeggen over het Covid-19 virus. Weten ze wel wat het is? En wat vinden ze van de getroffen maatregelen in ons land?  Zijn ze het ermee eens of zijn ze het ook hartstikke zat? Bekijk de nieuwe video. Ze vragen de mensen op straat om hun mening. Misschien herken je wel iemand. Geef het door aan belanghebbenden. Wat vind jij eigenlijk van deze hele covid situatie in ons land?

Advertisements

Besmettingen en doden in Suriname

Helaas hebben we er weer doden bij. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Advertisements

Video

Bekijk de video met een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Ze vragen de mensen op straat wat ze vinden van covid-19 en de maatregelen.

Advertisements

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie