19-jarige Faizel verdronken – politie Suriname

verdronken Suriname

Borrelen met vrienden in een bar, tijdens de Total Lockdown, eindigt met de dood. Wederom een familie in zeer diepe rouw

[quads id=1]

Een zeer droevig bericht van overlijden. De 19-jarige Faizel was afgelopen zaterdag aan het borrelen met een paar matties. Op een gegeven moment besloten ze te gaan zwemmen in de rivier. Faizel verdween in diepte.

Zijn lichaam kwam dagen later weer boven water. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie en om de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen zijn matties en familieleden veel sterkte toe

Politie Suriname Moengo

Politie Suriname schreef het volgende: 19-jarige te water geraakt en verdronken. De politie van het bureau Moengo kreeg op zaterdag 12 september de melding dat een jongeman te water is geraakt bij de Cotticarivier ter hoogte van de Markt.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 19-jarige jongeman Ivanildo Faizel met twee leeftijdsgenoten zaten te borrelen bij een bar in de nabije omgeving. Op een gegeven begaven zij zich naar de Cottica rivier met de bedoeling om te zwemmen. Faisel verdween in de diepte toen hij in de rivier ging. Pogingen om hem nog te redden lukte niet.

De hulp van militairen

Er werd een zoektocht op touw gezet door de politie in samenwerking met de militairen, zonder enige resultaat. In de vroege ochtend van maandag 14 september is het ontzielde lichaam van het slachtoffer uit het water gehaald. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

verdronken Suriname