‘Maar’ 3 nieuwe besmettingen vandaag – Video – MORGEN nieuwe maatregelen

Het gaat de goede kant op!

Video – Er zijn vandaag maar 3 nieuwe besmettingen bijgekomen. Maar er is ook heel weinig getest! 62 mensen zijn genezen verklaard! De president heeft zojuist in een video boodschap aangegeven dat de cijfers aan het dalen zijn vandaar dat de maatregelen zijn aangepast. Bekijk de video met de statement van de president en bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Vandaag zijn er maar 3 nieuwe besmettingen bijgekomen. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video statement van president Santokhi

President Santokhi roept eenieder op zich te houden aan de maatregelen. “Laten wij niet vergeten, u bent de eerstverantwoordelijke voor het welzijn en de gezondheid van u zelf, uw gezin en familie”, benadrukte het staatshoofd.

[quads id=1]

De maatregelen zijn aangepast. U kunt hier de volledige lijst bekijken van alle 11 aangepaste maatregelen. Bekijk hieronder de zojuist gehouden video statement van de president:

Via Youtube:

[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie
Via Facebook