Bekendmaking Ministerie van Justitie en Politie Suriname

Hierbij een bekendmaking van het ministerie van Justitie en Politie Suriname.

Zij maakt bekend dat alle afdelingen van het Onder directoraat Vreemdelingenzaken, inclusief de afgifte unit, van 21 september 2020 tot en met 25 oktober 2020 gesloten zijn (vermoedelijk 25 september)

[quads id=1]

Het gaat langer duren

De voorgenomen behandeltijden voor aanvragen tot verblijf, verlenging verblijf, vestiging etc kunnen helaas niet gehandhaafd worden. Zij vragen hiervoor uw medewerking en geduld. Bekijk de brief voor alle informatie en geef het door aan belanghebbenden. 

[quads id=1]

Verhuizing

Het Onder directoraat Vreemdelingenzaken verhuist per 21 september 2020 naar haar nieuwe locatie aan de Verlengde Keizerstraat nummer 7. Er zal een vertraging zijn wat betreft de afhandeling. maar u krijgt de garantie dat alle aanvragen zullen worden behandeld

[quads id=1]

 

vreemdelingendienst Suriname

[quads id=1]