Video – Raisa uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex- patiënt

raisa besmet geraakt

“Het was een hele hel, maar het is gelukt!”

Raisa is besmet geraakt met het COVID-19 virus. Ze deelt haar verhaal met de samenleving. Ze vertelt hoe het is begonnen en wat het met haar heeft gedaan. Ze belandde op de ICU afdeling van het RKZ te Paramaribo. Ze vraagt een ieder om zich te houden aan de veiligheidsmaatregelen want er zijn ook mensen die sterven. Ze is nu aan het revalideren en onder behandeling van Fysiotherapeut Marina Bersaoui. De mensen met hoge bloeddruk, overgewicht en suiker moeten extra voorzichtig zijn!

Bekijk de video en geef het door

Video – Luister naar wat zij beiden vertellen over de ziekte en het verloop. Het is geen pretje. ‘Het is een hel’. We bedanken Raisa voor het delen van haar verhaal. Dat is 1 van de manieren om de bevolking bewust te maken want soms lijkt het erop dat men het gewoon niet snapt.

We zitten nu nog in de Total Lockdown, ook dit weekend hebben overtreders op een harde stoel bij de politie geslapen. Je vraagt je af waar deze mensen naar toe gaan. Alles is toch dicht? Bekijk de uitgebreide video.

Een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal

Het is alweer de 34ste aflevering van het Covid-19 journaal. Even ter herinnering: We zitten nog steeds in een Total Lockdown en dat loopt door tot maandagochtend 5.00 uur. Jammer dat niet iedereen begrijpt wat dat betekent. Men heeft toch de regels overtreden en velen moesten toch weer de nacht doorbrengen bij de politie. De vraag is: Waar gaat men eigenlijk naartoe? Alles is toch dicht?

Laten we samen de bestrijding van het virus aangaan, ja. De cijfers zijn aan het dalen. Laten we het zo houden.

Raisa belandde op de ICU van RKZ Paramaribo

Vandaag vertelt Raisa Forster – King over haar besmetting. Ze lag in het ziekenhuis maar omdat haar temperatuur omhoog ging, vroeg ze de artsen om haar te laten testen. Het ging het steeds slechter met haar ademhaling. Op een gegeven moment raakte ze zelfs bewusteloos. Ze belandde op de ICU afdeling van het RKZ ziekenhuis te Paramaribo. Ze moest aan de beademing.

Fysiotherapeut Marina Bersaoui

Ze kwam pas na drie dagen bij. Het was een hel maar het is gelukt. Raisa is nu aan het revalideren. Ze vraagt de mensen om het serieus te nemen, want er zijn ook mensen die sterven.

raisa besmet geraakt

Luister ook naar Fysiotherapeut Marina Bersaoui. Zij vertelt ons hoe zijn Covid-19 patiënten helpt revalideren. Ze geeft ook aan dat mensen met overgewicht, suiker en hoge bloeddruk een groter risicolopen

Video met het verhaal van Raisa

Bekijk de video met indringende verhaal van Raisa. Geef het door aan een ieder zodat ze bewust zijn van de gevaren van Covid. Thank you Raisa voor het delen van jouw ervaring met het coronavirus.

Gerelateerde berichten

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: Over de dood van mijn broer Ricky – ervaring van een ex-patiënt

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Video – Dwayne “The Rock” Johnson ook besmet geraakt met Covid

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s