50 nieuwe besmettingen in Suriname – Coronie niet meer coronavrij – foto’s

Jammer, er is toch een corona besmetting geconstateerd te Coronie

Er zijn  50 nieuwe besmettingen bijgekomen in 24 uur. Het lijkt nog steeds minder te worden. Dat is goed! Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap.

[quads id=1]

Besmetting in Coronie

Paramaribo heeft nog steeds het grootste aantal nieuwe besmettingen. Het district Coronie was lange tijd coronavrij. Helaas is er nu toch een besmetting geconstateerd. Dat is deze week zichtbaar geworden. Lieve mensen in Coronie. Be safe en laat je testen als je verschijnselen hebt. Ook al zijn het hele lichte verschijnselen. Zorgen jullie goed voor elkaar!

Foto’s – DC Maikel Winter bezocht eerder deze week het Medisch Centrum Coronie. Hij sprak met arts Castellanos. Bekijk de foto’s daarvan. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname worden minder

Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Coronie is niet meer coronavrij

Coronie was lange tijd coronavrij. Maar helaas is er deze week iemand positief getest op het coronavirus . Dat was gisteren zichtbaar op de officiële covid teller. We wensen de zieke beterschap toe en hopelijk is het district snel weer coronavrij. Op onderstaande foto (van gisteren) kun je zien dat Paramaribo het grootste aantal besmettingen heeft:

besmettingen Coronie Suriname

DC Maikel Winter bezocht MC Coronie

Op donderdag 10 september 2020 heeft de districtscommissaris van Coronie Maikel Winter een kennismakingsbezoek gebracht aan het Medisch Centrum Coronie. De arts Castellanos en zijn personeel hebben de districtscommissaris verwelkomd. Dit is bekend gemaakt op de Facebook Pagina van het BIC Coronie.

[quads id=1]

De DC kreeg een rondleiding door de arts en het verplegend personeel, alwaar hij de kraamzaal, behandelkamer, isolatiekamer, kinderkamer, laboratorium, keuken en andere ruimtes van het Medisch Centrum kon bezichtigen. De arts ziet graag dat er twee nieuwe ambulances ter beschikking wordt gesteld voor het district en ook twee interieurverzorgsters.

De minister komt ook op bezoek

[quads id=1]

DC Winter geeft aan dat hij hard zal werken om de wensen van de arts in vervulling te brengen. Verder geeft hij te kennen dat de minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin bij terugkeer vanuit Nickerie een tussenstop zal maken. De DC zal samen met de minister een bezoek brengen aan het Medisch Centrum waar de hoognodige zaken besproken zullen worden met de arts. De arts en het personeel bedankte de burgervader voor zijn aanwezigheid en stelde het bezoek zeer op prijs

Bekijk de foto’s hiervan:

Eerdere berichten:

Lees ook: Breaking nieuws 2 nieuwe covid doden in Suriname – Coronie coronavrij, Nickerie en Saramacca niet meer – video’s –

Lees ook: Verboden te chillen bij sluis Totness Coronie – Politie gaat streng optreden

Lees ook: 80-jarige heeft feestje in Coronie tijdens total lockdown in Suriname

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie