Video – Belangrijke informatie over voedselpakketten in Suriname

Voedselpakketten sociale zaken

Goed nieuws. Er komen weer voedselpakketten. De registratie is zelfs al begonnen! Let wel. Er is een eigen bijdrage van SRD 10

Voor wie en wanneer? En moeten we weer in rijen gaan staan met gevaar voor onze gezondheid? Natuurlijk willen we dat niet.

Veel veranderd in Suriname vanwege COVID

[quads id=1]

Het leven van veel SURINAMERS is drastisch veranderd vanwege covid. Veel mensen hebben het namelijk ontzettend zwaar en weten gewoon weg niet hoe ze de touwtjes aan elkaar moeten knopen.

Video – De mensen in Suriname hebben help nodig, een voedselpakket biedt wat steun. Maar krijgen ze die nog wel? Wordt er ook gedacht aan de mensen van het binnenland. Minister Ramsaran gaat in op de vragen en geeft duidelijkheid over de pakketten. Bekijk de uitgebreide video en geef het door aan een ieder zodat ze allemaal op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Inhoud van een voedselpakket

Wat zit er in zo een pakket? En wat is de waarde? Wilt u dat weten en wilt u ook weten of u recht hebt op zo een pakket? De minister geeft aan wat de criteria zijn. Luister goed!!
Voedselpakketten sociale zaken

Voor covid was het leven voor een aantal SURINAMERS al moeilijk en vanwege covid is het nog moeilijker geworden. Er zijn meer mensen die het zwaar hebben in Suriname. Sociale zaken heeft al een bestand met mensen die geregistreerd staan voor een steunpakket.

[quads id=1]

Ministerie van Sociale zaken regelt distributie

Daarnaast zijn er ook andere groepen die extra steun kunnen gebruiken, denkt u aan de aov’ers en de akb’ers. Wilt u ook in aanmerking komen?  Sociale zaken is belast met de sociale en maatschappelijke zorg voor Suriname. In samenwerking met andere ministeries zullen zij ervoor zorgen dat ze gereed staan voor het volk. De voedselpakketten zijn speciaal voor de sociaal zwakkeren in de samenleving. Weest u aub eerlijk. Zodat de mensen die het echt nodig hebben er gebruik van kunnen maken.

[quads id=1]

Minister Hanif Ramsaran van sociale zaken geeft in deze video boodschap meer duidelijkheid over de voedselpakketten.

Bekijk hier de video van de minister. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.
kijk via YouTube

Of via Facebook

[quads id=1]