Vader schiet 17-jarige vriend van zijn dochter dood in Suriname

vader vriend dochter

Een vreselijk bericht van overlijden. Een 17-jarige jongen is door de vader van zijn vriendinnetje doodgeschoten.

De vader van het meisje verklaarde dat hij dacht dat het een inbreker was. Het gebeurde namelijk tijdens de lockdown uren. Niemand mocht op straat zijn

De man schoot de jongen in zijn borst vanaf het balkon. De jongeman overleefde het niet. Bekijk het bericht voor meer informatie. Volgens omstanders wist de vader dat zijn dochter een vriendje had. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Heel erg dit

Jongen doodgeschoten door de vader

Een vreselijke gebeurtenis tijdens de lockdown uren in Suriname. Een vader heeft een 17-jarige jongen doodgeschoten. De jongen bevond zich even voor 3 uur in de ochtend op het erf van de familie aan de Tout Lui Fautkanaalweg te Paramaribo.

Hij had wel een vergunning

De man schoot de jongen neer vanaf het balkon. Hij verklaarde later dat hij dacht dat het een inbreker was. De man, de 61-jarige vader, schoot met een legaal wapen. De vriend van zijn dochter overleed later in het ziekenhuis. De ouders van de jongen kwamen ook erbij.  Omstanders verklaarden dat de man wist dat zijn dochter een relatie had met de jongen.

Het officiële politiebericht

Dit schreef de politie later op de avond: De 17- jarige Pawan Rampedarath is vanochtend, zaterdag 12 september, door een man dood geschoten op een woonadres te Tout Lui Faut in het district Wanica. Volgens verklaring van de schutter zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was.

Hij heeft toen met zijn jachtgeweer op de persoon geschoten. Die persoon bleek de 17 jarige Pawan Rampedarath te zijn. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer waarschijnlijk een liefdesrelatie had met de dochter van de schutter. Rampedarath is in zijn buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is zijn ontzielde lichaam, door de politie, in beslag genomen. In het belang van het onderzoek heeft de politie van het bureau Houttuin het jachtgeweer in beslag genomen. De schutter heeft een vergunning om dat geweer in zijn bezit te hebben. Nadere informatie volgt.