52 nieuwe besmettingen – Video – Ik heb sikkelcelanemie, is dat gevaarlijk?

Sikkelcelanemie! We kennen allemaal wel iemand die het heeft. Ja toch?

We hebben nu meer dan 4500 positieve testen gehad in Suriname. Gelukkig zijn er meer dan 3700 genezen verklaard. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap!

[quads id=1]

Video – Covid 19 kan gevaarlijk voor mensen met onderliggende kwalen. Het kan zelfs dodelijk zijn. Maar hoe zit het met mensen die sikkelcellen hebben? Is de ziekte voor hen ook gevaarlijk? Bekijk de video daarover en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Besmettingen en doden in Suriname

De officiële covid teller is zojuist bijgewerkt. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Video
[quads id=1]

Een aantal mensen in Suriname heeft last van de ziekte sikkelcelanemie. Deze mensen vragen zich af of het Corona virus voor hen ook gevaarlijk is. Luister en bekijk hier een video van John Codrington. Hij is voorzitter van de vereniging van sikkelcel patiënten
[quads id=1]

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie