93ste corona dode – video’s – politie gaat NU echt boetes uitdelen – extra ICU informatie

Let op: De politie gaat Nu echt boetes uitdelen!

Helaas weer een corona dode in Suriname. Het totaal aantal coronadoden staat nu op 93. Er zijn 30 nieuwe besmettingen bijgekomen in 24 uur. Het lijkt te dalen. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap. En heel veel sterkte aan alle nabestaanden!

[quads id=1]

Video  – Het is voor velen nog steeds een beetje onduidelijk wat er precies op de ICU gebeurt.  Intensivist Previen Banwarie probeert wat duidelijkheid te scheppen.

Politie

De politie heeft haar activiteiten opgevoerd. Waarschuwen, vermanend optreden en overbrengen naar de politieacademie bleek niet voldoende. Vanaf NU worden er echt boetes opgelegd als je die niet direct kunt betalen volgen er andere sancties. Bekijk de video van de minister. Geef het door aan een ieder want niet iedereen begrijpt wat de regels zijn.

[quads id=1]

Besmettingen en doden in Suriname

Helaas hebben we er weer een dode bij. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Video

Bekijk de video met een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Intensivist Previen Banwarie vertelt ons iets meer over de werkwijze op de ICU afdeling in het ziekenhuis. Het aantal zieken op de ICU is sterk verminderd. Hij vertelt erover.

[quads id=1]

Boetes

De politie gaat NU echt boetes uitdelen. De eerdere maatregelen zijn niet voldoende om de mensen bewust te maken. Dus ze gaan strenger optreden. Bekijk een gesprek met de minister en kijk ook naar een video van een gesprek met inspecteur Deekman

[quads id=1]

Minister JusPol over lockdown en boetes uitdelen

UPDATE LOCKDOWN GESPREK MET INSPECTEUR DEEKMAN

Bekijk de officiële Covid-19 Suriname website voor meer informatie