92ste dode in Suriname – video persconferentie

Let op: De politie gaat NOG strenger optreden!

Helaas weer een dode maar een stuk minder besmettingen! Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen  alle zieken veel beterschap. Heel veel sterkte aan de nabestaanden!

Video  – Veel mensen wisten het niet, maar er is zojuist een covid persconferentie gehouden. Meneer Orie legt ons precies uit hoeveel kinderen, mannen en vrouwen besmet zijn geraakt. Hij geeft aan dat er in bijna alle districten besmettingen zijn (geweest).

[quads id=1]

5% van de besmette mensen belandt op de ICU. Bloedpropjes, ontstekingen, te lage bloeddruk en hartfalen zijn een aantal oorzaken waardoor men uiteindelijk komt te overlijden. Luister naar de uitleg van infectioloog Lieke. Die vertelt ons over het verloop van de ziekte. Ze vertelt ook hoe we zelf kunnen voorkomen dat mensen overlijden.

[quads id=1]

KPS

Let op het KPS is ready om nog harder op te treden. Overtreders kunnen een proces verbaal verwachten! De politie geeft gehoor aan de oproep vanuit de gemeenschap. Bekijk hier de video. Deel het met een ieder en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen omtrent het virus in Suriname.

[quads id=1]

Besmettingen en doden in Suriname

Het aantal doden is gestegen naar 92 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Video persconferentie

[quads id=1]

Bekijk de video luister en naar inspecteur Deekman van politie, waarnemend directeur van BOG dhr Orie en infectioloog mevrouw Lieke. Ze hebben ons vandaag op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent het covid-19 virus in ons land. Luister goed naar de update en geef het door aan een ieder zodat ook zij op de hoogte blijven.

[quads id=1]

Kijk vanaf minuut 2.02: