Video – Familie krijgt verkeerd en besmet lijk om te begraven in Suriname

familie Biswane

“Dit is niet mijn vader en hij had geen COVID”

Een trieste en dramatische gebeurtenis voor de familie Biswane in Suriname. Ze maakten zich ready voor de uitvaart van meneer Laurens Biswane in het dorp Gran kreek.

[quads id=1]

Een neef

Video – In plaats van het lichaam van Laurens kwam het lichaam van zijn neef Thomas Biswane. En alsof dat niet erg genoeg was. Neef Thomas is overleden aan de gevolgen van het coronavirus dus de familie en de mensen in het dorp maken zich nu ook zorgen om hun veiligheid. Ze twijfelen aan de eerlijkheid van de artsen.

Kosten

[quads id=1]

Hoe kon zoiets gebeuren? Bekijk de uitgebreide video voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. De familie is hier niet over te spreken. Ze hebben zoveel kosten gemaakt voor de uitvaart. Nu moeten er meer extra kosten gemaakt worden. Wie moet daarvoor opdraaien?  Luister ook naar de reactie van uitvaart onderneming Poese, zij zullen gelukkig alle kosten dekken. Ze bevestigen wel dat beiden mannen besmet waren met het coronavirus.

familie Biswane

Gesloten kist

[quads id=1]

De kist moest dicht omdat ze zeggen dat hij Covid had. Maar de familie zegt dat het helemaal niet zo was. En als het wel zo was, waarom mochten zij als familie dan naast zijn bed staan? Luister naar de gedupeerde familie.

Video

[quads id=1]