Video – 15-jarige Christel uit Paramaribo vermist

3

Hierbij een dringende video oproep van vermissing

De 15-jarige Christel uit Paramaribo is vanaf 4 september 2020 vermist. Het meisje vertelde haar ouders dat ze naar de winkel ging, maar ze is niet terug naar huis gekomen.

Video – Luister en bekijk een vraaggesprek met de familie. Ze doen een dringende oproep. Haar vader was te emotioneel om het woord te voeren vandaar dat een oom het woord nam. Luister naar de dringende oproep: Christel, ga aub naar huis. Weet u waar ze is? Maak dan aub contact met de ouders of met de politie.

We vragen u beleefd om uw onvolwassen reacties achterwege te laten. Vriendelijk bedankt daarvoor. Geef het bericht door aan een ieder zodat Christel snel weer thuis kan komen.

 

Het volgende deelde de familie op social media:
Vermissing
Christel 15 jaar wordt vermist sinds 4 uur 4 september 2020 naar de winkel gegaan sedertdien niet terug gekeerd woonwijk Paramaribo Mangolaan (Charlesburg) heeft iemand haar gezien neem dan a.u.b contact op met de politie of  zoveel mogelijk delen A.U.B


Bekijk onderstaande video. Geef het door aan iedereen zodat ze snel weer thuis kan komen

Ps. Lieve Christel, als je niet naar huis wilt/durft mag je ook rechtstreeks contact maken met de politie en/of een vertrouwenspersoon. We  kunnen je daarbij helpen. Dus je kunt ook contact met ons FamilieNieuws maken. <3

3 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.