Video – 15-jarige Christel uit Paramaribo vermist

opzoek Suriname

Hierbij een dringende video oproep van vermissing

De 15-jarige Christel uit Paramaribo is vanaf 4 september 2020 vermist. Het meisje vertelde haar ouders dat ze naar de winkel ging, maar ze is niet terug naar huis gekomen.

Advertisements

Video – Luister en bekijk een vraaggesprek met de familie. Ze doen een dringende oproep. Haar vader was te emotioneel om het woord te voeren vandaar dat een oom het woord nam. Luister naar de dringende oproep: Christel, ga aub naar huis. Weet u waar ze is? Maak dan aub contact met de ouders of met de politie.

Advertisements

We vragen u beleefd om uw onvolwassen reacties achterwege te laten. Vriendelijk bedankt daarvoor. Geef het bericht door aan een ieder zodat Christel snel weer thuis kan komen.

 

Advertisements

Het volgende deelde de familie op social media:
Vermissing
Christel 15 jaar wordt vermist sinds 4 uur 4 september 2020 naar de winkel gegaan sedertdien niet terug gekeerd woonwijk Paramaribo Mangolaan (Charlesburg) heeft iemand haar gezien neem dan a.u.b contact op met de politie of  zoveel mogelijk delen A.U.B

Advertisements


Bekijk onderstaande video. Geef het door aan iedereen zodat ze snel weer thuis kan komen

Advertisements

Ps. Lieve Christel, als je niet naar huis wilt/durft mag je ook rechtstreeks contact maken met de politie en/of een vertrouwenspersoon. We  kunnen je daarbij helpen. Dus je kunt ook contact met ons FamilieNieuws maken. <3

3 thoughts on “Video – 15-jarige Christel uit Paramaribo vermist

  1. Et beste is als zij haar biologische ouders nog heeft, dan mr eerst daar op te zoeken.

Comments are closed.