Mijn knappe dochter Latoya Sabajo is geslaagd

Latoya Sabajo

You can be whatever you want to be! Do not give up!

Bij deze de hartelijke felicitaties voor Latoya uit Suriname van mama Cindy Sabajo en zus Kimberly. Ze is namelijk geslaagd van de avond Mulo. Latoya is een jonge mama van twee jonge kinderen.  Ze heeft de draad weer opgepakt na het moeder worden en heeft fantastisch gewerkt en daarom is haar moeder extra trots op haar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Ook wij van FamilieNieuws willen de Latoya van harte feliciteren. We wensen haar heel veel succes met haar volgende uitdaging. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Geef het bericht door aan een ieder.

[quads id=1]

Gefeliciteerd,

Latoya Soraya sabajo

Geboren op 17-6-1999

Mijn dochter is geslaagd van de Avondmulo. Ze gaat nu naar de middelbare school. Ze heeft 2 kinderen maar heeft de draad toch weer opgepakt. En ja, ik als moeder Cindy Sabajo en haar zus Kimberly zijn trots, ontzettend trots op haar!

We wensen Latoya heel veel succes toe en hopen dat ze verder kan gaan.

[quads id=1]

Latoya Sabajo

[quads id=1]

Latoya Sabajo

P.s. Wil jij een geslaagde in het zonnetje zetten? Stuur ons een privé bericht of stuur een Whatsapp berichtje naar +31685421200

2 thoughts on “Mijn knappe dochter Latoya Sabajo is geslaagd

    1. Congrats with her,latoya go for it,because you can do IT and you are a strong mother👍💪

Comments are closed.