Mijn knappe dochter Latoya Sabajo is geslaagd

2

You can be whatever you want to be! Do not give up!

Bij deze de hartelijke felicitaties voor Latoya uit Suriname van mama Cindy Sabajo en zus Kimberly. Ze is namelijk geslaagd van de avond Mulo. Latoya is een jonge mama van twee jonge kinderen.  Ze heeft de draad weer opgepakt na het moeder worden en heeft fantastisch gewerkt en daarom is haar moeder extra trots op haar.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Ook wij van FamilieNieuws willen de Latoya van harte feliciteren. We wensen haar heel veel succes met haar volgende uitdaging. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Geef het bericht door aan een ieder.

Gefeliciteerd,

Latoya Soraya sabajo

Geboren op 17-6-1999

Mijn dochter is geslaagd van de Avondmulo. Ze gaat nu naar de middelbare school. Ze heeft 2 kinderen maar heeft de draad toch weer opgepakt. En ja, ik als moeder Cindy Sabajo en haar zus Kimberly zijn trots, ontzettend trots op haar!

We wensen Latoya heel veel succes toe en hopen dat ze verder kan gaan.

Latoya Sabajo

Latoya Sabajo

P.s. Wil jij een geslaagde in het zonnetje zetten? Stuur ons een privé bericht of stuur een Whatsapp berichtje naar +31685421200

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.