‘Het gaat niet de goede kant op’ – Veel nieuwe besmettingen vandaag in Nederland

de jonge rutte Nederland

‘Het gaat niet de goede kant op in Nederland’. Dat zegt minister de Jonge over de 1140 nieuwe besmettingen.

Zoveel besmettingen zijn er namelijk bijgekomen vandaag. Dat is het hoogste aantal sinds maanden. Het ging eventjes iets beter, maar het aantal besmettingen beginnen toch toe te nemen

[quads id=1]

Minister president

Zojuist zijn de minister en minister president Mark Rutte live gegaan. Ze zijn ingegaan op een aantal dringende vragen uit de gemeenschap. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de live video van de twee beleidsmakers. Geef het door aan een ieder in Nederland zodat ze op de hoogte zijn van de stand van zaken. Wat doen jullie om het aantal besmettingen tegen te gaan, of is het leven weer helemaal normaal geworden?

[quads id=1]

Nieuwe besmettingen

Vandaag alleen al zijn er 1140 nieuwe besmettingen bijgekomen in Nederland. De minister van volksgezondheid noemt het ‘een reden tot zorg’. Het is namelijk het hoogste aantal binnen 24 uur sinds maanden. De meeste besmettingen zitten in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

[quads id=1]

Zojuist is er een live sessie gehouden waarin minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge vragen beantwoorden omtrent de aanpak van het coronavirus in Nederland.

Video

Kijk via Facebook:

[quads id=1]

Kijk via Youtube:

de jonge rutte Nederland
Video – stil