Help mee zoeken – Mijn 8 – jarige zoon uit Amsterdam is vermist – moeder is radeloos

opzoek Suriname

Update: De vermiste 8-jarige jongen uit Amsterdam is weer terecht. Dat laat de politie zojuist weten. Hij werd sinds afgelopen maandag vermist. Het is niet bekend waar de jongen is gevonden.

Een nachtmerrie voor elke ouder:

Hierbij een dringend bericht van vermissing. Politie Nederland is op zoek naar de 8-jarige J uit Amsterdam.  Hij is weggelopen en nog steeds spoorloos. Hij is misschien alleen naar Rotterdam gegaan. Jayrick is een getinte jongen met krullen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement. De familie maakt zich ernstig zorgen en is radeloos. J.heeft namelijk medicijnen nodig. Geef het door aan een ieder in Amsterdam en Rotterdam. Hopelijk kan hij snel en veilig thuiskomen.

J. vermist

De moeder van de 8-jarige J. is radeloos. Hij is weggelopen en misschien zelf met het openbaar vervoer naar Rotterdam gegaan. Er kan van alles gebeurd zijn zegt zijn moeder.

[quads id=1]

De jongen is weggelopen uit een instelling. Een bekende heeft hem in Rotterdam gezien. de persoon heeft ook aangegeven dat hij er niet goed uitzag. Zijn moeder maakt zich ernstig zorgen. Ze voelt zich machteloos. Inmiddels is hij al 48 uur weg.

Hij heeft gezondheidsproblemen en dat maakt het extra zorgelijk Hij heeft medicijnen nodig. Het is belangrijk dat hij snel weer gevonden wordt.

Weet je waar hij is? Maak dan direct contact met de politie. Lees hieronder meer over zijn vermissing en geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Signalement

De 8-jarige J.is weggelopen vanaf de Theodoor van Hoytemastraat in Amsterdam. J. is een getinte jongen met krullen. Ten tijde van de vermissing was hij gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek, een zwarte jas met capuchon. Op zijn jas zitten een rode en een grijze strook.

Medicijnen

[quads id=1]

J. draagt zwarte Nike gympen met fluoriserend geel logo, blauwe hiel en witte zool. Mogelijk dat hij met het openbaar vervoer naar Rotterdam is gereisd. Hij heeft een tasje bij zich met zijn astma medicatie.

Maak contact

Lengte: 1.45 meter.
Haarkleur: Zwart krullend haar.
Oogkleur: Bruin
Geslacht: Man

[quads id=1]

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je doorgeven via ons tipformulier