Binnenkort weer vakantie vluchten naar Suriname?

KLM Suriname SLM vakantie

Gaat het luchtruim weer open? Dat zou goed nieuws zijn voor de mensen die niet kunnen wachten om weer normaal op vakantie te gaan naar Suriname.

De minister heeft zich gisteren georiënteerd op de luchthaven en het lijkt erop dat het luchtruim binnenkort weer open is. Het luchtruim is nu al bijna een half jaar dicht.

Sinds 13 maart komen er geen normale vluchten meer ons land binnen en komen er ook geen vakantie vluchten deze kant op. Wel werden er repatriatievluchten uitgevoerd. Dit allemaal in verband met de dreigende toestanden rondom het coronavirus. Wereldwijd heeft het de luchtvaart benadeeld.

Kun jij ook niet wachten om weer normaal naar Suriname te komen? Of zie jij een vakantie/bezoek naar Suriname voorlopig niet zitten? Bekijk het bericht voor meer informatie. Uiteraard is er nog wel groen licht nodig van het ministerie van volksgezondheid.

Het luchtruim van Suriname dat sinds 13 maart gesloten is voor uitgebreid personenverkeer en vakantie vluchten, kan mogelijk deze maand weer opengesteld worden. Volgens minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme is een aantal zaken al in orde gemaakt op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. De bewindsman heeft zich dinsdag tijdens een werkbezoek georiënteerd op Zanderij.

Hij verzekert de krant De Ware Tijd dat Suriname nu bijna gereed is om de deur weer open te gooien voor vliegtuigen uit diverse landen. Het streven is om de nog enkele details die resten tegen eind van komende week af te hebben. “We staan er goed voor want de bewustwording bij het personeel is er en de faciliteiten zijn ook in orde. We moeten nu nog gaan kijken hoe we de passagiers zo snel mogelijk gaan afhandelen zodat ze niet te lang op de luchthaven blijven.”  Dat schrijft de Ware Tijd. Lees hier het volledige artikel online

KLM Suriname

4 thoughts on “Binnenkort weer vakantie vluchten naar Suriname?

    1. Waarom moet j naast een covid test ook nog eens een keer in quarantaine in su voor 10 dagen. Ie no law toch foe go na sranang.

Comments are closed.