59 nieuwe besmettingen, 51 genezen! Video – Wat is het coronavirus eigenlijk?

We hebben binnen 24 uur weer 59 nieuwe besmettingen erbij, in verhouding een stuk minder!! Beterschap aan alle zieken!

[quads id=1]

Video – Waarom weigeren sommige mensen om de regels te volgen? Sommige willen perse geloven dat het coronavirus niet bestaat. De 1 denkt dat er een geheimzinnige theorie achter zit en een ander denkt weer dat het een leugen is en dat men geld probeert te verdienen ermee. Vele theorieën hebben we voorbij zien komen.

Meer besmettingen

[quads id=1]

Het probleem is echter: Hoe minder mensen zich bewust zijn van de ernst van het virus hoe meer zij anderen zullen besmetten. Kijk  naar de nieuwe video waarin oa microbiologist Ed IJzerman nog eens duidelijk uitlegt waar we mee te maken hebben en waarom de ziekte voor sommige dodelijk is. Luister ook naar de andere deskundigen. 1 tip: Luister NIET naar de zgn Facebook deskundigen. Geef het door aan eenieder. Covid-19 is real mensen. Be safe en hou je aan de regels. Doet u het niet voor uzelf? Doe het dan voor een ander.

Teller bijgewerkt

Zojuist is de Covid-19 teller bijgewerkt op de officiële website. Er zijn 59 nieuwe besmettingen bijgekomen. Op dit moment liggen er 9 mensen op de ICU afdelingen. Deze mensen vechten letterlijk voor hun leven. Hun toestand is kritiek en daarom hebben zij extra zorg nodig. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk hier alle officiële cijfers op de corona-teller. De cijfers zijn zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Bekijk de video met het nieuwe covid-19 journaal. Luister naar de deskundigen en geef het door aan een ieder.

Tot slot bedanken we alle mensen in de zorg voor hun toewijding en inzet. Het zijn geen makkelijke tijden. 

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland