Video’s – Wat gebeurt er met de corona doden? Wat is swappen? – Kabalebo zit op slot

swappen ziekenhuis

Er zijn de afgelopen periode heel wat corona doden te betreuren. De lijkenhuizen zitten vol. De (corona) doden stapelen zich op en er is zelfs een vriescontainer klaar gezet om het overschot aan lichamen ‘op te bergen’.

[quads id=1]

Video – Waarom worden de doden niet meteen begraven? Wie regelt het allemaal? We krijgen een heleboel vragen binnen. Bekijk de video waarin de protocollen voor afleggen, begraven en cremeren worden uitgelegd. Geef het door aan iedereen

Swappen

Swappen – Ben je al gaan swappen? Of vind je het ook een beetje eng? Luister naar zuster Pawiro, zij legt precies uit hoe het te werk gaat. Je kunt ook meekijken.

[quads id=1]

Op slot

Kabalebo op slot – DC Lewis legt in een telefoongesprek nog eens goed uit wat er allemaal gaande is op Kabalebo. Sinds gisteren zijn ze op slot. Dit vanwege de stijging van het aantal besmettingen met het coronavirus. Er zijn ook doden te betreuren. Luister naar de districtscommissaris Josta Lewis van Kabalebo

Video’s

Bekijk hier een nieuwe aflevring van het Covid-19 journaal. In deze aflevering meer informatie omtrent de procedure die gevolgd moet worden bij het overlijden van een Covid-19 patiënt. Hoe worden de lichamen opgeborgen in het mortuarium? Fausia Poese, de zorgdirecteur van het regionaal ziekenhuis Wanica vertelt ons meer hierover. Er zijn allemaal protocollen voor Afleggen, opbaren, begraven of cremeren..

[quads id=1]

Bekijk ook de procedure van het swappen en luister naar DC Lewis over het sluiten van Kabalebo!

Bekijk hier wat andere video omtrent de sluiting van kabalebo:

[quads id=1]

[quads id=1]

Lees ook: Doden en besmette baby’s – Kabalebo gaat volledig op slot – video coronavirus Suriname

Lees ook: 1 dode en 68 nieuwe besmettingen erbij – video – Vriescontainer om lichamen op te slaan. Nederlandse arts in Suriname