Breaking nieuws – Weer 6 nieuwe coronadoden! Feestjes in Suriname?

Wederom een zeer trieste dag in Suriname. We hebben binnen 24 uur weer 6  nieuwe coronadoden erbij!! Het aantal doden springt ineens van 85 naar 91 We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. 

[quads id=1]

Lieve mensen, als u een uitnodiging krijgt voor een feestje? Ga niet! Al is het in de middaguren. Ga niet! We horen nog steeds dat mensen feestjes geven. Feesten jullie ook nog steeds?

Zojuist is de Covid-19 teller bijgewerkt op de officiële website. Er zijn 14 nieuwe besmettingen bijgekomen. Er i ook een stuk minder geswapt. Op dit moment liggen er 8 mensen op de ICU afdelingen. Deze mensen vechten letterlijk voor hun leven. Hun toestand is kritiek en daarom hebben zij extra zorg nodig. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Bekijk de overige officiële cijfers in het bericht.

Feestjes

We horen nog steeds dat mensen feestjes vieren. Een aantal mensen hebben een uitnodiging gehad om vanmiddag een kinderfeestje bij te wonen. Hoe dat mogelijk is, is echt onvoorstelbaar. Feesten jullie ook nog steeds?

Lieve mensen, we zitten niet meer in een totale lockdown. Maar denk hieraan: Neem  je eigen verantwoordelijkheid. Niet omdat je op straat mag, kun je weer gaan chillen met je matties en kun je feestjes bouwen. Het coronavirus is er nog steeds. Be safe, hou afstand en blijf thuis als het kan! Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Veel doden erbij

Helaas zijn er vandaag weer heel wat mensen met het coronavirus overleden. Bekijk onderstaande lijst met alle officiële cijfers van vandaag

Besmettingen Suriname

Bekijk hier alle officiële cijfers op de corona-teller. De cijfers zijn zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Tot slot bedanken we alle mensen in de zorg voor hun toewijding en inzet. Het zijn geen makkelijke tijden. 

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

4 thoughts on “Breaking nieuws – Weer 6 nieuwe coronadoden! Feestjes in Suriname?

  1. Als de President voor de trein springt dfoe je dat toch ook niet. Je leven is je eigen verantwoording. Be responsible! Wees een voorbeeld vo or een ander.

  2. Als de president en z’n team ook koppig zijn hoe moet ik ook luisteren. Voorbeeld geven begint bij hun.

  3. Waarom..begrijpen mensen het nog steeds niet!!!!!Covid-19 Staat op ons te wachten..wij nu..ef joe zoekoe joe feneng

Comments are closed.