Onze 37-jarige Valerie Rozenblad uit Paramaribo is overleden – fotos

5

Niet te bevatten, onze geliefde zuster Rosie is er niet meer. 

De diepbedroefde Marlene Rozenblad – Hiwat en Desmond Rozenblad, maken mede namens de kids Bradley en Astrando het trieste overlijden bekend van Valerie Rozenblad uit Paramaribo. Ze is maar 37 jaartje jong geworden. Velen kennen haar als zuster Rosie.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Bekijk ook de gedeelde foto’s en condoleances. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen, moeder broer, vrienden, collega’s en matties heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Hoe zwaar het leed ook moge zijn, wij zullen ons erin berusten! 
Wat God doet dat is welgedaan, Zijn wil is wijs en Heilig!

Diep bedroefd, maar dankbaar dat verder lijden haar bespaard is gebleven maken:

Marlene Rozenblad-Hiwat maakt namens kinderen: Bradley en Astrando Rozenblad en broer: Desmond Rozenblad bekend dat na een kortstondig ziekbed van hen is heen gegaan hun zeer geliefde en gewaardeerde dochter, moeder en zus

Valerie Rozenblad

Valerie Rozenblad

Geboren op 19 oktober 1982
Overleden op vrijdag 4 september 2020. Op de leeftijd van 37 jaar
Zij was dochter van wijlen Henry Rozenblad

Bijzonderheden omtrent de uitvaart worden nader bekend gemaakt! Geeft u het door aan belanghebbenden

Namens de nabestaanden:
Familie Rozenblad-Hiwat

5 reacties

  1. Eline July Norlise Adney on

    Rest in peace my dear Valerie! Bedankt voor alles wat je voor ons en mama hebt betekend. Je deed het met liefde en plezier. We zullen je nooit vergeten. Je was heel speciaal! We kunnen haar man en jongens en verdere familie alleen nog heel veel sterkte toewensen met dit verlies.

  2. Rust zacht lieve Valerie🙏
    Waak over Bradley en Astrando!
    Marlene en Desmond heelveel sterkte 🙏❤️

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.