Natuurgenezer Germain May deelt duizenden Covid osso dresies uit in Suriname – live video’s

1

Wie kent hem niet? Natuurgenezer Germain May, van de bekende Facebook pagina ‘De natuur heeft kracht’.

Meneer May laat ons zien dat onze bodem goud waard is. Hij heeft een corona osso dresie ontwikkeld. Hij noemt het koorts dresie. En hij deelt het uit aan de bevolking van Suriname. Het zou kunnen bijdragen aan de bestrijding van het gevreesde coronavirus

Video’s – Onlangs heeft hij 5000 flessen uitgedeeld in Paramaribo en hij is op DIT MOMENT te Powakka. U kunt nu hier de live video’s bekijken. Luister naar het interessante interview met Meneer May. Hij vertelt over zijn product. Het is een boost voor ons immuunsysteem. En dat is precies wat we allemaal nodig hebben tijdens deze pandemie. Bekijk de verschillende video’s en geef het door aan een ieder. Thank you mister May

Natuurgenezer

Natuurgenezer Germain May heeft eerder al ruim 5000 Covid osodresi flessen uitgedeeld in Paramaribo. Suriname heel aardig wat besmettingen met het coronavirus. De concentratie is in Paramaribo erg hoog. Meneer May heeft een kruidendrank ontwikkeld. Een drank die ons immuunsysteem een boost kan geven. Een goed immuunsysteem is nodig om te kunnen vechten tegen het zeer besmettelijke en soms dodelijke virus.

Facebook pagina

natuur kracht May

Duizenden mensen hebben de drank al gebruikt. Meneer May is geen onbekende in Suriname. Velen kennen hem vanwege zijn populaire Facebook pagina ‘De natuur heeft kracht’. Daar vertelt hij volgers hoe waardevol onze Surinaamse bodem is.

Meneer May doet dit niet omdat hij graag een bekende wil zijn, hij wil ook niet rijk worden. Hij is al rijk. De kennis die hij heeft maakt hem al een rijke man. Meneer May wil niet dat zijn mede Surinamer sterven dor het Coronavrus. Daarom doet hij het.

Tot op heden is er GEEN OFFICIEEL medicijn of vaccin tegen het coronavirus Maar het gebruik van Meneer May zijn ossodresie werkt ook preventief zegt meneer May. Bekijk de video’s voor extra informatie en deel het met een ieder!

Video’s

Live vanuit Powaka

Bekijk hier een video kijk vanaf minuut 6.53

Disclaimer

Volgens de WHO World Health Organization is er nog geen OFFICIEEL medicijn tegen het coronavirus. Ook de regering van Suriname volgt de richtlijnen van de WHO. Maar ze zijn NIET TEGEN traditionele geneeswijzen. Bekijk ook de video waarin de minister ingaat op dit onderwerp.

Het volgende zegt de minister over traditionele geneeswijze

Bekijk hier wat gerelateerde video’s:

Lees ook: Video – Natuurgenezer Richard Cullimore over zijn werk en de ‘corona thee’

Lees ook: Natuurgenezer Richard Cullimore uit Suriname ontwikkelt Coronathee 

1 reactie

  1. Mensen gewoon elke dag een eetlepel zure oranje. Zuur vreet alle onzuiverheden in je lichaam en heeft tevens vitamine c

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.