Gaan we samen in gebed voor de 23-jarige Xavianne? Ziekenhuis Paramaribo

64

Samen staan we sterk

Soms is een woord van bemoediging en kracht het enige dat een mens nodig heeft. Een gebaar van medeleven en liefde doet wonderen. De 23-jarige Xavianne ligt in het ’s lands Hospitaal te Paramaribo.

Ze heeft een beroerte gehad en heeft het zwaar. Bekijk haar bericht voor meer informatie en bekijk de overige gedeelde foto’s. Zullen we met zijn allen haar proberen op te vrolijken door haar beterschap te wensen? Dat kan hieronder in de comments. En misschien kunnen de mensen die in God geloven ook voor haar bidden. Geef het door.

Het komt goed lieverd. Hou vol.

Het volgende deelde Xavianne op social media

Friends and familie….goedenavond..
Mijn naam is Xavianne. Ik ben een jonge dame van 23 jaar
Ik ben opgenomen in de ziekenhuis** ’s Lands Hospitaal **isolatie kamer**

Ik heb een beroerte gehad, maar het is moeilijk om weer bij te komen. Ik voel me helemaal zwak. Ik kan helemaal niets doen. Er zijn alleen maar apparaten om me heen. Mijn handen zijn helemaal opgezet.

Bij deze wil ik jullie vragen om mij in gebed te nemen
Dank u🙏😭
Sharing is caring 🙏🙏🙏🙏🙏

64 reacties

 1. Een goed hart❤ on

  Ik bid voor jou,Xavianne voor een spoedig herstel.Vertrouw op de Heer en geloof in HEM!!
  HIJ zal je nooit in de steek laten.
  Liefs van mij En Vrede van de HEER

 2. Ik geloof dat je gezond word in Jezus naam, dat je weer loopt.De Here heeft jouw ziekte opzicht genomen.Be bless darling❤💯

 3. Xavianne, zie niet angstig rond maar vertrouw op Hem. Pieker niet wordt niet ontmoedigd, laat je omringen door positieve mensen. Roep tot God Hij zal je horen. Laat los en gij zult losgelaten worden. Let go en zie vooruit, zie jezelf weer lopen en lachen, blijf positief . Je komt eruit in Jezus naam. blessie lobi brasa. He loves you and we love you too.

  • Norien Brandveen on

   Beterschap hoor zusje k geloofd dat jy heel snel de oude weer zal worden in Jesus Naam
   Hy zal jou helpen want door Zyn striemen ben jy genezen
   En jy zal een getuigenis zyn voor iedereen
   Dat God jou genezen heeft
   Wy zullen jou gedenken in gebed ok shat

   Beterschap

 4. Beterschap zs vertrouw op God. Hij is je geneesheer. Ook voor jou is Hij aan het kruis gegaan. Geloof dat Hij je kan genezen

 5. Ruth Lichtveld on

  LIEVE JONGE DAME, IK BID DAT JE GEREIINIGD WORDT MET HET BLOED DAT JEZUS CHRISTUS VERGOTEN HEEFT OM ONS TE REDDEN. WORDT GAUW BETER IN JEZUS NAAM. JEZUS IS LOVE.

 6. Heel veel beterschap lieverd. DE HERE JEZUS gaat je zeker helpen.
  hij laat zijn kinderen nooit hulpeloos en alleen. Je wordt heel gauw beter. Ik zal ook voor je bidden me lief meisje. Gado na wang boeng gado.

  • Lieve schat we zullen zeker voor je bidden.
   Je bent jong de kans om dit te overwinnen is heel groot. Laat je door niets en niemand ontmoedigen zelfs niet door die apparaten die om je heen zijn. Bid en vind de kracht in jezelf om ’n je herstel te werken het kan en het zal je lukken. 💪💪💪💪💪

 7. Van harte beterschap gudu ❤️🥰🌹👏 komt zeker goed ik gedenk je zeker in mijn gebeden lobie en blessie 👏❤️

 8. Goedeavond ❤beterschap en vergeten niet wat bij de mens onmogelijk lijkt is bij god mogelijk ❤❤❤🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤🤗

 9. Heel veel beterschap en niet vergeten wat bij de mens onmogelijk lijkt, is volkomen mogelijk bij God! Hij kan je weer volledig herstellen. ❤

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.