Breaking nieuws 9 nieuwe coronadoden in Suriname! Video – ICU ziekenhuis

Een dramatische dag in Suriname. We hebben in 1 dag 9  nieuwe coronadoden erbij!! Het aantal doden springt ineens van 76 naar 85. Zo gaat het wel heel erg snel. We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. 

[quads id=1]

Video – De doden komen niet allemaal uit het Wanica ziekenhuis. Er zijn ook doden te betreuren in het AZP Paramaribo en het RKZ ziekenhuis. Bekijk (nogmaals) een video met uitgebreide informatie over het reilen en zeilen op de ICU

Zojuist is de Covid-19 teller bijgewerkt op de officiële website. Er zijn 26 nieuwe besmettingen bijgekomen. Op dit moment liggen er 12 mensen op de ICU afdelingen. De toestand van deze mensen is zeer kritiek. Zij hebben extra zorg nodig, We wensen hen en alle overige zieken heel veel beterschap toe.

Er zijn 26 nieuwe besmettingen bijgekomen. Maar er is ook weinig getest! Bekijk de overige officiële cijfers in het bericht.

[quads id=1]

Lockdown

Lieve mensen, morgen zitten we niet meer in een totale lockdown. Maar denk hieraan: Neem  je eigen verantwoordelijkheid. Niet omdat je op straat mag, kun je weer gaan chillen met je matties en kun je feestjes bouwen. Het coronavirus is er nog steeds. Ook op de dag kunnen we besmet raken. Dus niet alleen tijdens de avondklok. Be safe, hou afstand en blijf thuis als het kan! Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Veel doden erbij

Helaas zijn er vandaag weer heel wat mensen met het coronavirus overleden. De patiënten die overleden zijn, zaten niet allemaal in het Wanica Ziekenhuis. Er zouden ook mensen overleden zijn in het RKZ ziekenhuis en het AZP ziekenhuis Paramaribo.

Besmettingen Suriname

Bekijk hier alle officiële cijfers op de corona-teller. De cijfers zijn zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk hier (nogmaals) de video met de uitgebreide en gedetailleerde informatie omtrent zijn werk op de ICU afdeling in het ziekenhuis. Daar liggen de mensen die ernstig ziek zijn. En helaas, is de kans op overlijden daar een stuk groter.

Tot slot bedanken we alle mensen in de zorg voor hun toewijding en inzet. Het zijn geen makkelijke tijden. 

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland