‘Zwarte’ leerkracht blijkt een bedrieger – Ze is wit – Video Amerika – Blacknieuws

Jessica Krug

Haar hele leven is een leugen. Ze is niet zwart maar wit! Dat heeft ze onlangs toegegeven. Ze is een geleerde, een professor. Waarom moet je hierover liegen?

Jessica Krug, een ‘zwarte’ vrouw die jarenlang Afrikaanse geschiedenis doceerde aan een bekende Amerikaanse universiteit blijkt al die tijd gelogen te hebben over haar afkomst. Ze was naast docent en schrijfster ook activiste.

Ze deed heel veel voor de BLM organisatie. ‘Want ze begrijpt zwarte mensen goed vanwege haar eigen ervaringen’. Al haar ‘ervaringsverhalen’ blijken een grote leugen. Ze is namelijk wit! Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. Dit is triest en ook best zielig.

Jessica Krug is een Amerikaanse professor op de bekenden George Washington University. Ze richtte haar werk voornamelijk op Afrika. Ze was docent Afrikaanse studies. Mede vanwege haar achtergrond. Ze deed jarenlang alsof ze Afro-Amerikaans was. Ze had zwarte roots. Maar dat blijkt een grote leugen te zijn.

Krug heeft toegegeven dat ze niet zwart is, maar dat ze in het echt een witte Joodse vrouw uit Arkansas City is. Haar leven op de universiteit is dus gebaseerd op een leugen.

Jessica Krug

Niet allen op de universiteit. Krug is ook een schrijfster en een gedreven activiste. Zo heeft ze veel betekend voor de Black Lives Matter organisatie.

Haar bekentenis zorgde voor boze reacties bij haar collega’s, studenten en vrienden. Velen van hen hebben hun gevoelens online en in interviews kenbaar gemaakt. Krug heeft hun vertrouwen beschaamd.

Beijk hieronder wat video’s van de vrouw.