Doden en besmette baby’s – Kabalebo gaat volledig op slot – video coronavirus Suriname

kabalebo

Er is een drastisch besluit genomen. Vanaf MORGEN gaat Kabalebo in Suriname volledig op slot!!

Lees de belangrijke bekendmaking van het Bestuursressort Kabalebo inzake de dreigende situatie omtrent het coronavirus.

[quads id=1]

Video’s – Ze hebben te kampen met een aantal doden en met veel besmettingen. Er zijn zelfs baby’s besmet. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie en details. Luister ook naar de belangrijke video’s met een statement van de Kapitein van het dorp Apoera en DC Mevrouw Lewis. De situatie is zorgwekkend. Zaken dreigen uit de hand te lopen. Dus er moet ingegrepen worden. Houdt u zich aan de voorzorgsmaatregelen lieve mensen!

[quads id=1]

Bestuursressort Kabalebo

Hier volgt een bekendmaking van de Districtscommissaris van het Bestuursressort Kabalebo inzake het afsluiten van personen verkeer te land van en te water. Aan de hand van de cijfers gepresenteerd door de frontliners in het bestuursressort Kabalebo is te merken dat er een Covid-19 uitbraak gaande is. Zaken dreigen uit de hand te lopen indien er geen strengere maatregelen getroffen worden.

[quads id=1]

Uitbraak van het coronavirus

Om een verdere uitbraak tegen te gaan heeft de Districtscommissaris van het bestuursressort Kabalebo, Mevr. J. Lewis, op advies van de dienstdoende medici in het gebied besloten de volgende maatregelen te treffen:

1. Alle personen verkeer te land van en naar Paramaribo wordt stopgezet.
2. Alle personen verkeer te water van en naar Nickerie wordt stopgezet
3. Alle personen verkeer via de lucht wordt stopgezet.

Deze maatregelen gaan op Zondag 06 september 2020 in en duren tot en met Zondag 20 september 2020. Gedurende deze twee weken is het NIET toegestaan het gebied binnen te komen en of te verlaten.
Alle andere maatregelen getroffen door de President van de republiek Suriname, Z.E. Ch. Santokhi blijven onverkort van kracht.

De Districtscommissaris doet een dringend beroep op de gemeenschap van Kabalebo met het bovenstaande rekening te houden en de Covid-19 maatregelen streng in acht te nemen. Samen moeten wij Covid bestrijden.

Bekijk de brief

[quads id=1]

kabalebo

Video’s

Belangrijke video’ met een statement van de Kapitein van het dorp Apoera en DC Mevrouw Lewis. Bekijk hier de video’s met een waarschuwing:

[quads id=1]

kabalebo

Hoogachtend,
De Districtscommissaris van het
Bestuursressort Kabalebo,
Mevr. J. Lewis