Braziliaanse bijen doden 33-jarige Donovan – politie Suriname

donovan Emanuelson

Een middagje vissen en jagen is geëindigd in een drama. De 33-jarige Donovan is om het leven gekomen nadat hij aangevallen werd door een zwerm Braziliaanse bijen.

Lieve mensen laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn: Wees voorzichtig. Er zijn gevaarlijke en dodelijke bijen in ons land. Geef het door aan een ieder!

Lees het officiële politie bericht om te weten wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies.

Politie Suriname schreef het volgende: Nadere informatie: man overlijdt ten gevolge van bijensteken.

Het dodelijke slachtoffer is de 33 jarige Donnevan (Donovan) Emanuelson. Hij was gistermiddag, zaterdag 5 september, van plan om samen met een vriend te gaan vissen en jagen in een stuk bos te Houttuin.

Volgens verklaring van de vriend hoorde hij en ook Donnevan een gezoem toen zij op het punt stonden het bos in te gaan. Vervolgens werden zij aangevallen door een zwerm Braziliaanse bijen. De vriend gaf verder aan dat hij hard weg rende met Donnevan achter hem aan.

Dat toen zij zich op een weiland bevonden hij omkeek en zag dat Donnevan op de grond lag en dat bijen hem aanvielen. In tegenstelling tot Donnevan wist zijn vriend zichzelf in veiligheid te brengen. Donnevan heeft de aanval van de bijen niet overleefd.

Brandweerlieden haalden het ontzielde lichaam van Donnevan uit het weiland. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Donnevan Emanuelson officieel vast waarna zijn ontzielde lichaam, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Houttuin is afgestaan aan zijn nabestaanden.

donovan Emanuelson
Foto binnengekomen via Facebook

 

 

 

 

bijen Suriname