Video – First lady Melissa Santokhi feliciteert GLO geslaagden Suriname

Melissa Santokhi

God job kids!

Op dinsdag 1 september 2020 zijn de resultaten van de GLO toetsen bekend gemaakt. Landelijk is het slagingspercentage het hoogste in 10 jaar. Onze first lady Melissa Santokhi is heel erg blij met het resultaat.

[quads id=1]

Video – De vrouw van de president heeft een prachtige boodschap voor de jongeren. Bekijk de video om haar bemoedigende woorden te beluisteren. Geef het door aan alle kinderen, leerkrachten, ouders en verzorgers. Ook wij van FamilieNieuws willen alle geslaagden en leerkrachten feliciteren. Het was geen gemakkelijk jaar. Is het niet gelukt? Niet getreurd. Volgend jaar krijg je weer een kans

[quads id=1]

Helpen jullie ons ook mee met het feliciteren van de geslaagden? Laat een berichtje hier voor ze achter. P.s. Wil jij een geslaagde in het zonnetje zetten? Stuur ons een privé bericht of stuur een Whatsapp berichtje naar +31685421200

Video

Bekijk hier de video en geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]
First lady Melissa Santokhi feliciteert GLO-geslaagden. Kijk vanaf minuut 18:29

Melissa Santokhi

[quads id=1]