Breaking Nieuws – 2 doden en ‘maar’ 37 nieuwe besmettingen erbij in Suriname – video Total Lockdown

Breaking nieuws. De 75ste coronadode is genoteerd.

Vandaag zijn er weer meerdere doden te betreuren. Er zijn relatief minder besmettingen. Bekijk het bericht om de overige officiële cijfers te bekijken. We wensen de nabestaanden sterkte toe en alle zieken wensen we veel beterschap.

[quads id=1]

Video  – Je wilt toch niet de dood van je oma, je moeder of iemand anders op je geweten? Zorg er dan voor dat jij je aan de regels houdt!!

Total Lockdown

Het land is nu in Total Lockdown. Dat betekent dat u vanaf NU tot maandag ochtend THUIS moet blijven. De Total Lockdown in niet bedoeld om mensen te pesten of om het opzettelijk onaangenaam te maken voor iedereen. We doen het om ervoor te zorgen dat Suriname niet bezwijkt aan de gevolgen van deze besmettelijke ziekte. We kunnen het bijna niet meer aan.

[quads id=1]

Video

Bekijk de video en luister naar de belangrijke boodschap van de politie en luister ook naar de deskundigen in de zorg en de minister. Ze leggen nog eens goed uit in wat voor crisis we ons nu bevinden. Geef het door aan iedereen!

Besmettingen en doden in Suriname

Er zijn helaas weer twee doden erbij gekomen in ons land de overleden waren besmet met het coronavirus. De personen hebben het leven gelaten in het Regionaal Ziekenhuis Wanica in Suriname.

[quads id=1]

Het aantal doden is gestegen naar 75 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële covid teller. Er zijn een stuk minder besmettingen bijgekomen. Bekijk onderstaande foto om de overige cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

Video Total Lockdown

Op dit moment zitten we in een nieuwe Total Lockdown. Het is zojuist vrijdag 20.00 uur begonnen en zal het hele weekend gelden tot maandag 5.00 uur. Volgende week is er wederom een weekend lockdown. Het is van belang dat jullie weten wat het nut is van de lockdown.

[quads id=1]

Bekijk de video en luister naar de politie en deskundigen uit de zorg. Ook minister Amar Ramadin legt nog eens duidelijk aan ons uit wat de de stand van zaken is. En hij schenkt nieuwe ambulances! Geef het door aan anderen zodat er een stukje bewustwording komt. Het lijkt er namelijk op dat men nog steeds de ernst van het coronavirus niet inziet

Bekijk hier de video:

[quads id=1]