Nieuwe dode en besmettingen in Suriname – toch meer mensen op de IC

overleden Suriname

Helaas is er weer een Corona dode. Het aantal besmettingen is helaas weer gestegen. Inmiddels zitten we al op al 4215 positieve testen in Suriname.


[quads id=1]

Gisteren leek het erop dat er ineens heel wat mensen uit de ICU Ontslagen waren. Er waren ineens maar 8 mensen op de teller terwijl het al dagen boven de 20 was. Dit bleek helaas een fout te zijn. Het is inmiddels weer bijgewerkt. Vandaag zitten er 17 mensen in de ICU. De toestand van deze mensen is kritiek ze hebben daarom extra zorg nodig. We wensen hen beterschap. Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers van vandaag.

Lockdown

Let op: Morgen is er een totale lockdown. Hopelijk hebben jullie de boodschappen voor het weekend al gehaald. Gaan jullie aub niet morgen met zijn allen op straat om inkopen te doen. Be safe Suriname

[quads id=1]

Aantal mensen op de IC

Gisteren dachten we goed nieuws te melden, maar helaas bleek het een fout te zijn. De cijfers die gisteren als eerste op de officiële Covid-19-website van Suriname waren geplaatst waren fout. Op het dashboard stond dat er nog maar acht mensen op de ICU lagen. Maar dat was niet juist. Het Waren er 19. Op dit moment is het aantal …

[quads id=1]

Ondertussen is de officiële covidteller weer bijgewerkt. Bekijk het bericht om de cijfers van vandaag te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]