2-jarig vermist meisje dood teruggevonden in vijver – Rotterdam Nederland

meisje Nederland Rotterdam

Een nachtmerrie voor elke ouder.

Een meisje van 2 jaar was als vermist opgegeven. Er werd meteen een oproep op social media geplaats.. “2 jarig meisje met getinte huidskleur en roze schoentjes gezocht’. Een half uurtje later is het meisje gevonden in een vijver in Rotterdam. Ze was verdronken. Het meisje was met haar ouders in de speeltuin.

[quads id=1]

Je komt ogen en oren te kort als je met kleine kinderen bent, ze kunnen ineens uit het zicht verdwijnen. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen: Verlies je kind nooit uit het oog! Let altijd goed op! Bekijk het bericht voor meer informatie.

Meisje uit Nederland

[quads id=1]

Een 2-jarige meisje is verdronken in Nederland. Het meisje werd eerder vandaag als vermist opgegeven door haar ouder. Ze waren haar ineens kwijt. De politie van Nederland kreeg vanavond rond half 8 de melding dat een peuter vermist was in Rotterdam. In de wijk Beverwaard

Speeltuin

Een woordvoerder van de politie vertelt: Het meisje was aan het spelen. Ze was met haar ouder in de speeltuin en ineens verloren ze haar uit het oog. Er werd meteen een zoekactie opgezet met een wijkagent die toevallig ook in de buurt was. Ze liepen door de woonwijk, want ze dachten dat ze misschien daarnaartoe was gelopen. Ze zochten tevergeefs. Helaas werd het meisje een half uurtje later gevonden in het water aan de Sterkenburgsingel

Verdronken

[quads id=1]

Ze werd direct uit het water gehaald en gereanimeerd. Het mocht niet baten. Het meisje was overleden.

Een noodlottig ongeval noemt de politie het. “De ouders letten even niet op en het meisje is waarschijnlijk in het nabijgelegen water gevallen. Ze had haar jas nog aan, dus ze was zwaar en zakte naar de bodem.

Ze kon niet zwemmen

Ze kon natuurlijk nog niet zwemmen.” Aldus de politie. De ouders krijgen op dit moment de nodige hulp om het drama te verwerken. We wensen hen veel sterkte. Met kleine kinderen kom je echt ogen te kort.

[quads id=1]

meisje Nederland Rotterdam