Vijf dode kinderen aangetroffen in flat – Duitsland live video’s

5 kinderen Duitsland

Een vreselijk drama in een flat in Duitsland. Daar heeft de politie zojuist 5 kinderlijkjes aangetroffen. Kindjes van 1 tot en met 8 jaar. Het lijkt erop dat ze vermoord zijn door hun moeder.

[quads id=1]

De moeder heeft daarna geprobeerd een eind te maken aan haar leven. Een familiedrama in Duitsland. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar een live video’s. Let op de video is in het Duits. Depressie is gevaarlijk lieve mensen. “Laten we iets meer naar elkaar omkijken”.

Vijf dode kinderen

[quads id=1]

In een woning in Duitsland zijn vandaag de lichamen 5 kinderen in de leeftijd van één tot acht jaar ontdekt. Het lijkt om een familie drama te gaan. De moeder van de kinderen zou uiteindelijk onder een trein zijn gesprongen.

De Duitse politie heeft het geval zojuist bevestigd. Vijf dode kinderen zijn gevonden in een privéappartement in een flatgebouw. De grootmoeder van de kinderen heeft de politie gebeld en gemeld dat haar 27-jarige dochter vijf van haar kinderen had vermoord. De moeder heeft nog een kind. Die zou bij de moeder moeten zijn.

[quads id=1]

De politie heeft de kinderen in de leeftijd van 1, 2, 3, 6, 8 dood in het appartement aangetroffen. De moeder is voor de trein gesprongen op het centraal station in Düsseldorf. Ze heeft de aanval overleefd maar is zwaar gewond geraakt. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijl. Bekijk hier de live video. Let op het is in het Duits. Triest. Depressie is real.

Bekijk hier een live video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]