Video – Natuurgenezer Richard Cullimore over zijn werk en de ‘corona thee’

Richard Cullimore

Suriname heeft enorm veel goede kruiden. We moeten de kracht van onze bodem niet onderschatten. ‘We kunnen wereldberoemd worden vanwege onze groene apotheek’

Natuurgenezer Richard Cullimore. Wie kent hem niet? Hij was al populair vanwege de vele positieve ervaringen van mensen met zijn traditionele geneeswijze. Maar sinds een paar weken heeft hij het nog drukker dan anders. Hij heeft namelijk een bijzonder product:

Corona Kruidenthee

Richard Cullimore

De corona kruidenthee. Wat doet het precies? Wat is het eigenlijk? Waar is het te verkrijgen en hoe duur is het? En waarom zijn sommige mensen zo negatief? Hij vertelt er alles over in een nieuw vraag gesprek met ’tussen de regels’. Maar hij doet nog meer. Bekijk de interessante en leerrijke video en geef het door aan een ieder die het interessant vindt. Hij heeft grootste plannen!

Video’s

In deze aflevering gaat de natuurgenezer, Richard Cullimore in op de vele successen van zijn Corona (Covid-19) kruidenthee. En de kruiden van ons land.  Luister naar een interessant gesprek met presentator Winston Lamain

Tussen de regels

Bekijk hier de video  met en uitzending van “TUSSEN DE REGELS ”  over de natuurgenezer. Kijk vanaf minuut 3.59:

Disclaimer

Volgens de WHO World Health Organization is er nog geen OFFICIEEL medicijn tegen het coronavirus. Ook de regering van Suriname volgt de richtlijnen van de WHO. Maar ze zijn NIET TEGEN traditionele geneeswijzen. Bekijk ook de video waarin de minister ingaat op dit onderwerp.

Het volgende zegt de minister over traditionele geneeswijze

Bekijk hier wat gerelateerde video’s:

Eerdere video’s

2 thoughts on “Video – Natuurgenezer Richard Cullimore over zijn werk en de ‘corona thee’

  1. denk jij mr ramadin dat de burgery en de traditionele genezers jou, je regering en WHO toestemming gaat vragen om traditionele medicijnen te mogen gebruiken tegen covid ? haha , zitten jullie te wachten op een gesprek hoor..

Comments are closed.