Video – Dwayne “The Rock” Johnson ook besmet geraakt met Covid

DWAYNE Johnson

Celebritynieuws 

Dwayne “The Rock” Johnson heeft vandaag bekend gemaakt dat hij positief getest is op COVID-19. Zijn hele gezin was besmet.  Hij en zijn vrouw hebben het zwaar gehad maar gelukkig hadden de 2 kleintjes niet zoveel last.

[quads id=1]

Video –  Hij wil zijn fans waarschuwen. Bekijk het bericht en de video. Ze zijn inmiddels al beter. Maar hij spoort zijn fans aan om het coronavirus serieus te nemen. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Dwayne “The Rock” Johnson

In een Instagram-video zegt Dwayne “The Rock” Johnson dat zijn twee dochters, de 4-jarige Jasmine en Tiana van twee, allebei lichte symptomen van COVID-19 hadden. Maar hij en zijn vrouw Lauren Hashian hadden het moeilijk. De Jumanji-acteur zegt dat hij het coronavirus van “zeer naaste familieleden” had opgelopen.

Johnson zegt dat zijn hele familie nu hersteld is van de ziekte en dat ze nu “sterker en gezonder” zijn. Hij spoort fans aan om het serieus te nemen. Het was 1 van de moeilijkste dingen die hij samen met zijn gezin heeft moeten doorstaan.

[quads id=1]

DWAYNE Johnson

Masker

De 48-jarige voormalige worstelaar adviseert zijn fans om een gezonde levensstijl te leiden om hun immuun te verbeteren. Johnson zegt ook: “Het heeft niets met politiek te maken. Draag je masker. Corona is een feit en een masker dragen is het juiste om te doen. Neem je verantwoordelijkheid.”

[quads id=1]

Video