Onze lieve moeder Willy Sof is overleden in Paramaribo – foto’s

Willy Sof

Ik heb mijn moeder niet verloren, daarvoor gaf ze me te veel

Met deze woorden maakt de diep bedroefde Sherida Tay, mede namens haar gezin en de overige nabestaanden, bekend dat haar moeder Willy Sof is overleden in Paramaribo. Mevrouw Willy was ook bekend als tante Marie en was weduwe van meneer Edmund Tay.

[quads id=1]

Morgen is er rouwvisite. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de vele condoleances. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik heb mijn moeder en oma niet verloren
Daarvoor gaf zij mij teveel
Wat zij mij zei, dat blijf ik horen,
Van wat ik ben is zij een deel.
Ik kom haar overal nog tegen,
in wat ik doe, in wat ik laat.
Zij was en blijft voor mij een zegen
Waarvan het spoor steeds verder gaat.

Onze moeder

Willy Marie Sof

Geboren 23-11-1943
Overleden Paramaribo 28-8-2020 in de leeftijd van 76 jaar

Rust zacht lieve Mama, Oma, Zus en Tante,

Wij zullen jou blijven gedenken, soms met een lach, maar meer met een traan.

Sribi switie

[quads id=1]

[quads id=1]