Emotionele familie zoekt samen met politie Nederland getuigen dood Fanuel Berika – video’s

Fanuel berika overleden Nederland

“Ze maken hem dood mama”

Heel erg triest dit: De emotionele nicht van de 26-jarige Fanuel Berika vertelt wat er gebeurde de avond van zijn dood. Maar veel is nog onduidelijk. Ze zoeken daarom naar antwoorden en bewijsmateriaal. Er zijn filmpjes en foto’s gemaakt bij de vechtpartij, de politie roept iedereen op deze op te sturen.

[quads id=1]

Video’s – Bekijk het bericht en de video’s met de emotionele oproep van de familie en de politie. Help mee en geef dit bericht door aan iedereen zodat de zaak snel opgelost kan worden. Iedereen gaat hem missen. Zijn zwangere vriendin, kinderen, moeder en zijn zusters zijn er kapot van. Fanuel is vandaag begraven in Moengo Suriname. Heel veel sterkte familie <3

[quads id=1]

Fanuel berika overleden Nederland

Politie Nederland

De politie is op zoek naar getuigen en bewijsmateriaal van de dodelijke steekpartij op 15 augustus in Almere Stad in Nederland. Dat bleek dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht. Bij het steekincident in de Stedenwijk kwam de 26-jarige Fanuel Berika om het leven.

Geboren in Suriname

[quads id=1]

Dit schrijft Omroep Flevoland. Berika is geboren in Suriname en kwam in 2018 naar Nederland. In de nacht van de dodelijke steekpartij waren Berika en zijn nicht op een feestje in Club Paragon. “Hij was hartstikke vrolijk op het feest. Er was niets aan de hand”, vertelt Berika’s nicht in Opsporing Verzocht. Totdat het feest om twee uur in de nacht is afgelopen en ze naar huis gaan. Berika raakt betrokken bij een vechtpartij terwijl zijn nicht al in haar auto zit.

Ze maken hem dood

“Ze maken hem dood mama”, riepen haar zonen die bij haar in de auto zaten. De nicht van Berika keerde daarop om, maar toen lag hij al op de grond, vertelt ze. Reanimatie mocht niet meer baten.

[quads id=1]

De politie heeft drie Almeerders aangehouden die betrokken zouden zijn bij de dodelijke steekpartij, maar is nog op zoek naar getuigen en bewijsmateriaal.

Filmpjes

Omdat er filmpjes en foto’s zijn gemaakt bij de vechtpartij, roept de politie iedereen op deze op te sturen. Speciaal voor mensen die illegaal in Nederland zijn is er een WhatsApp-nummer in het leven geroepen: 06 27 21 53 87. “Gegevens worden niet gedeeld met de vreemdelingenpolitie”, zei een politiewoordvoerder.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk de video’s met de oproep van de familie en de politie en geef het door aan een ieder!

Lees onderstaande berichten voor meer informatie, foto’s en video’s:

Lees ook: Fanuel Berika doodgestoken in Nederland – Help mee voor een begrafenis in Suriname – foto’s en video’s

Lees ook: Jongen overleden na steekpartij op parkeerplaats na besloten feest in Nederland – video’s

Lees ook: Uitvaart Fanuel Berika in Suriname – foto’s en video’s afscheid/stille loop Nederland