Ondernemer Narinder verdacht van oplichting – politie Suriname roept benadeelden op.

auto kopen

Weet Narindersing wel hoe zwaar mensen het hebben op dit moment?

Weet hij wel hoe hard mensen hebben gewerkt om eindelijk een auto te bezitten? Waarschijnlijk weet hij niet dat mensen soms jaren sparen om auto te kunnen kopen

[quads id=1]

De 48-jarige autohandelaar Narinder is opgesloten door de politie. Een 6-tal mensen zeggen dat ze opgelicht zijn. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wellicht zijn er meer benadeelden. Geef het bericht door aan een ieder zodat ze zich kunnen melden bij de politie.

[quads id=1]

Auto kopen

Autohandelaar ter zake oplichting of verduistering in verzekering gesteld. De 48-jarige autohandelaar Narindersing B. meer bekend als “Narinder” is op dinsdag 18 augustus door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Midden op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Augustus

[quads id=1]

Zes benadeelden deden in de maand augustus van dit lopend jaar aangifte tegen Narindersing. Hij is eigenaar van een automarkt in het district Wanica. Hij heeft maanden geleden voorschotten op voertuigen ontvangen van de aangevers. Die voertuigen heeft hij nooit opgeleverd. Toen de klanten het vermoeden kregen dat Narindersingh hun voor de gek hield deden zij aangifte tegen hem van oplichting en/of verduistering.

Narinder

Narindersingh alias “Narinder ” is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. Overige benadeelden worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Regio Midden op de telefoonnummers: 582200 of 582050 vanaf 07.00 tot en met 15.00 uur.

[quads id=1]