‘”Ik heb hem niet meer kunnen vasthouden” – Video weduwe Geeta Premie- Boedhoe

boedhoe premie covid

Covid- 19 maakte een einde aan hun geluk. “Mensen die ons kennen weten dit: Ik was alles voor hem. Hij klampte zich aan mij vast. Maar ik heb hem nooit meer kunnen vasthouden”

Video – Mevrouw Premie – Boedhoe is vandaag in gesprek gegaan met Gail van STVS. Ze wil haar verhaal kwijt. Want ze kan het maar niet verwerken. Zijn dood was een nachtmerrie, maar ze leeft nog steeds in nachtmerrie. Ze heeft onlangs haar man Rakesh verloren. Hij was pas 42 jaar en kerngezond. Maar

[quads id=1]

Degene die de ziekte mee heeft genomen naar het werk is genezen. maar haar man is overleden. Bekijk de nieuwe video. Sterkte mevrouw Geeta. Bekijk ook de andere 2 video’s als u die nog niet hebt gezien.

[quads id=1]

Ik heb hem zien lijden vanaf dag 1. Mijn man was een vrolijke man en hij was gezond! Hij had geen enkele onderliggende aandoening!

Ze is ook in gesprek gegaan met Gail Eijk van STVS. Bekijk hier de video:

Bekijk de 2 eerdere Trieste video’s

Video – Kijk naar de volgende indrukwekkende video. We mogen meekijken in het leven van Geeta. Haar man is een corona slachtoffer. Luister naar het trieste en emotionele verhaal van Geeta Premie – Boedhoe. Zij verloor vorige week haar man Rakesh Premie. Rakesh was pas 43 jaar oud. Bekijk de vele foto’s.

[quads id=1]

man overleden

Geen grap

Mensen nemen Covid als een grap vertelt ze. Ook haar man was nonchalant en maakte grappen erover. Jammer dat het zo is afgelopen. Luister naar haar verhaal en deel het met iedereen!! Geeta vertelt luid, duidelijk en heel uitgebreid het verloop van de ziekte van haar man. Ze wil iedereen bewust maken van de ziekte. Ze heeft haar man verloren. Hij ging gezond en wel naar het werk en kwam in een kist terug.

Lees ook: Mijn man Rakesh (Kees) Premie is overleden – foto’s en video’s

Lees ook: Video’s – Geeta haar man is overleden – Hij had covid – Wat is er gebeurd? Ze wil antwoorden!

Hij was kok

[quads id=1]

Hij was kok bij multinational Newmont. Wij van FamilieNieuws wensen Geeta Premie – Boedhoe heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

boedhoe premie covid

Video van Geeta Premie – Boedhoe

Tweede uitgebreide video

[quads id=1]

Bekijk een tweede zeer uitgebreide video met het indrukwekkende verhaal van mevrouw Geeta Premie – Boedhoe. Mevrouw gaat dieper in op de ziekte van haar man, het verloop en de behandeling die ze kreeg van het ziekenhuis. En waarom werd haar man niet meteen getest? Wat is er gebeurd?

Foto’s

Bekijk hier wat foto’s van Rakesh:

[quads id=1]