Hiv besmette man ontkent dat hij zijn bloedeigen zusje en nichtjes heeft besmet

bed zusje

Nichtje: Het begon allemaal nadat we verplicht bij elkaar moesten slapen van onze ouders.

De met HIV besmette Peter ontkent dat hij de meisjes heeft aangeraakt.  De meisjes zijn besmet, net zoals hij. Als hij zijn bloedeigen zusje en nichtjes niet heeft besmet? Wie dan wel? Er wordt beweerd dat hij wel 100 keer met ze naar bed is geweest

Peter is door de rechter veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf. Een normaal leven voor de meisjes is onmogelijk, daarom eisten ze een schadevergoeding van SRD 400.000. Ze krijgen heel veel minder dan dat. De man zijn advocaat gaat toch in hoger beroep. Ze wil namelijk vrijspraak. Snappen jullie dat? 

Bloedeigen zusje

Peter  A  moet 12 jaar de gevangenis in. De rechter heeft dat beslist. Hij is veroordeeld omdat hij zijn bloedeigen zusje en twee nichten heeft gedwongen om met hem te slapen. Hij moet hen alle drie ook een bedrag van SRD 22.560 betalen. Schade vergoeding. Dat heeft de Times Suriname gepubliceerd

Zijn advocaat Maureen Nibte gaat in Hoger beroep. Zij wil vrijspraak. Peter is ziek. Hij is HIV positief. De meisjes zijn ook ziek, ze zijn positief getest op het HIV virus. De rechter acht het wel bewezen dat hij zijn zusje en nichtjes heeft gedwongen om met hem te slapen, maar hij  acht het niet bewezen dat hij de slachtoffertjes besmet heeft met het HIV virus.

Meisjes zijn ook besmet

Ook Nibte heeft aangevoerd dat niet bewezen is dat de drie meisjes zijn besmet door dezelfde persoon. Het is namelijk niet bewezen dat het gaat om dezelfde type HIV.

Tevens merkt ze op dat pas na jaren aangifte is gedaan. En de verdachte heeft bewijs dat hij voor een groot deel van de tijd vast zat in het buitenland. Hij blijft erbij dat hij onschuldig is

100 keer

Er is gezegd dat de man het strafbaar feit wel 100 keer heeft herhaald. Nibte vindt dat het onmogelijk is dat hij zich daaraan schuldig heeft gemaakt. Ze vroeg daarom aan de rechter om de man vrij te spreken van de gehele tenlastelegging

Schuldig bevonden

De rechter zegt dat de man wel schuldig is. De meisjes waren in een kindertehuis en hij haalde ze op om zijn lusten op hen te botvieren.  Peter is veroordeeld tot 12 jaar celstraf

Bekijk onderstaande berichten om meer te lezen over de zaak.

Lees ook: Man besmet bloedeigen zusje en nichtjes met HIV – de meisjes eisen SRD 400.000 – misbruik Suriname

Lees ook: Man met HIV misbruikt bloedeigen zusje en nichtjes in Suriname

Lees ook: Redactie: Stiefvader besmet 4 stiefdochters met HIV virus