Video – In gesprek met Parlementariër Sham Binda. Ervaring van een ex-patient

sham binda

Parlementariër Sham Binda was besmet met het coronavirus. Hij is wederom in gesprek gegaan met de media. Hij vertelt over zijn besmetting. Hij denkt dat hij besmet is geraakt nadat hij uit een supermarkt kwam.

[quads id=1]

Hij vertelt over de verschijnselen die hij  heeft gehad. Hij heeft  een aantal tips. Tevens heeft hij een waarschuwing: Drink niet teveel Bieta! Die fout heeft hij gemaakt. Tevens vindt hij dat de corona maatregelen veel te slap zijn. Die mogen wat hem betreft veel strenger zijn. Wat vinden jullie ervan?

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te luisteren naar het interview. We wensen de parlementariër een volledig herstel. Mensen zoals u ziet: Iedereen kan besmet raken. En soms weet je niet eens hoe, waar en wanneer je besmet bent geraakt. Geef het bericht door aan anderen!

[quads id=1]

Parlementariër Binda

ABC Nieuws online schreef het volgende via Youtube: Sham Binda pleit voor strengere COVID-19 maatregelen. VHP-parlementariër Sham Binda, is momenteel herstellend van het COVID-19 virus.

Lees ook: Video – In gesprek met Sham Binda. Hij is positief getest op COVID-19

Hij pleit voor een hogere bewustwording in de samenleving. “Te vaak zijn er mensen die rondlopen zonder mond en neusbedekking en zich niet houden aan de andere covid maatregelen”, zegt Binda.

Hij is vol lof over het verplegend personeel.

Video

[quads id=1]


[quads id=1]

Bekijk hier de video met het gesprek dat hij eerder voerde met de media:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland