Onze mode pop Sharissa Esajas is heengegaan – Paramaribo Coronie – foto’s

Sharissa Esajas

Een plotseling verlies zorgt voor verschrikkelijk veel verdriet

Onwerkelijk, onze modepop Sharissa Esajas is er niet meer. Ze werd 39 jaar geleden geboren in Coronie. Velen kennen haar van het AZP daar was ze in dienst.

Bekijk de prachtige foto’s en memoriam aan haar geschreven door Bernhard Aboloi, geef het door aan een ieder. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Esajas en alle overige families, vrienden en haar collega’s heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan.

Overleden

Sharissa Esajas

Uit Coronie. In de leeftijd van 39 jaar

Mode pop Sharissa Esajas heengegaan,
Geheel onverwachts kreeg ik het onsmakelijk bericht dat Sharissa Esajas overleden is…wat ik niet hoopte bleek waar te zijn na verificatie.

Sharisa, die nog enkele dagen terug 39 jaar is geworden kende ik als leerling die na de Salemschool, de Tata Colin met succes heeft doorlopen. Vervolgens ging ze naar Paramaribo voor verdere scholing en opleiding en trad hierna als verpleegkundige in dienst bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo(AZP).

Sharisa was de type persoon die niet van spanning of ruzie hield en ging een confrontatie vaker uit de weg door degene te negeren. Sharisa was een heel vooruitstrevende en opbouwende vrouw die wist wat ze wou en schroomde niet haar doelen en dromen achterna te gaan door heel hard te werken.

Sharisa was een zeer modieuze jongedame die overal waar ze aankwam gelijk opviel door haar kledingstijl, heel passend van kop tot teen.
Met haar geboorte-district Coronie maakte ze geen grap want zodra ze de ruimte had ging ze gelijk erheen om weer effe tot rust te komen van al het drukte in de stad.

Rust zacht Sharisa, jouw missie op aarde is volbracht en je hebt het niet slecht gedaan…waka bung!!!

~ Bernhard Aboloi ~

Bij ons was ze goed maar bij de Here is ze beter,
moge haar ziel in vrede rusten

One thought on “Onze mode pop Sharissa Esajas is heengegaan – Paramaribo Coronie – foto’s

  1. Ai gado ik kwam niet op fb om dit te zien Sharisa ik heb samen met jou gewerkt gezellig, lief grappig mens ,verdraagzaam ,respect, je was echt een topper heerlijk mens om mee om te gaan was jij ,nadien kwam ik jou vaak tegen in de stad het was altijd nog lachen geblazen en nu dit .Ik heb geen woorden voor 😭😭😭😭 R.I.P Pop

Comments are closed.