Marie Levens, Minister van Onderwijs, feliciteert geslaagden 6de klas Suriname

onderwijs Suriname

Helpen jullie ons en minister Marie Levens, mee met het feliciteren van alle geslaagde leerlingen van de zesde klas in Suriname? Het was een moeilijke en vreemde periode. But you did it!! Jullie mogen trots zijn.

[quads id=1]

En we bedanken ook de leerkrachten en alle ouders voor hun inzet. Het was niet makkelijk. Bekijk het bericht met de boodschap van de minister en kijk naar de resultaten per district en vergelijk de voorgaande jaren.

P.s. Wil jij een geslaagde in het zonnetje zetten? Stuur ons een privé bericht of stuur een Whatsapp berichtje naar +31685421200

Ps Cover foto is een archieffoto van de geslaagden van vorig jaar van de Dr.S. Rambaran Mishre School – RMS

[quads id=1]

De minister van Onderwijs, Wetenschap n Cultuur, Marie Levens, feliciteert de geslaagden van de 6e klas (groep 8) van het Basis Onderwijs. Ze bedankt een ieder, in het bijzonder de ouders. De leerkrachten en schoolleiders krijgen ook haar dank, die ondanks de moeilijke COVID-19 perikelen toch naar school zijn geweest om met de examenkandidaten te werken. Het hoogste slagingspercentage in tien jaar (75,55%) is dus mede door hun inzet behaald.

[quads id=1]

Aan de geslaagden wordt succes toegewenst in hun verdere schoolperiode. De kinderen die het niet hebben gehaald spreekt de bewindsvrouw de moed in.

Bekijk de lijst met resultaten. Ps Cover foto is een archieffoto van de geslaagden van vorig jaar van de Dr.S. Rambaran Mishre School – RMS

[quads id=1]

One thought on “Marie Levens, Minister van Onderwijs, feliciteert geslaagden 6de klas Suriname

Comments are closed.