Breaking nieuws 4 nieuwe coronadoden in Suriname! – video wat gebeurt er op de ICU?

In 1 dag 4 coronadoden in Suriname!! Echt lastig dit: Sterkte aan de nabestaanden. We hebben ook weer nieuwe besmettingen erbij!! Minder dan gemiddeld, maar er is ook minder getest.

[quads id=1]

Video – Er liggen op dit moment ontzettend veel mensen op  de intensive care afdeling. De ziekte heeft bij hen de meest ernstige vorm aangenomen.

“Je ziet de angst in hun ogen”.

Luister naar een zeer interessant gesprek met dokter Bernardo Panka. Hij werkt op de ICU afdeling van verschillende ziekenhuizen. Hij vertelt ons hoe het eraan toe gaat.

[quads id=1]

Waarom liggen de patiënten eigenlijk op hun buik? En krijgen de patiënten medicijnen? Kijk en luister goed naar de gedetailleerde video. Geef het door aan een ieder. De IC is een plaats waar we niet terecht willen komen. Dus, lieve mensen: Voorkomen is beter dan genezen! Hou je aan de veiligheidsmaatregelen!

Zojuist is de Covid-19 teller bijgewerkt. Bekijk de overige officiële cijfers in het bericht.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk hier alle officiële cijfers op de corona-teller. De cijfers zijn zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Bekijk hier de video met de uitgebreide en gedetailleerde informatie omtrent zijn werk op de IC afdeling in het ziekenhuis. Daar liggen de mensen die ernstig ziek zijn. En helaas, is de kans op overlijden daar een stuk groter.

[quads id=1]

Tot slot bedanken we alle mensen in de zorg voor hun toewijding en inzet. Het zijn geen makkelijke tijden. 

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland