Lichaam met kap wond aangetroffen in de rivier – politie Suriname

0

Het lichaam van de 55-jarige Roberto is aan getroffen in een rivier in Suriname. De man is vermoedelijk dood gekapt. Zijn lichaam vertoonde een kap wond. Erg hoor. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Lijk Braziliaanse man langs een rivier aangetroffen in het Lawa gebied. Het ontzielde lichaam van de 55-jarige Braziliaanse man genaamd Roberto, Clau de Mor Da Rocha is op vrijdag 28 augustus langs een rivier in het Lawa gebied aangetroffen.

Bewoners van een nederzetting genaamd ”Ronaldo” hebben het lijk langs de rivier aangetroffen. Roberto moet om het leven zijn gebracht want zijn lijk vertoonde een kapverwonding.

Het is vooralsnog niet bekend wie het slachtoffer gekapt heeft. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie.

Volgens verklaring van de plaatselijke bewoners leed Roberto een zwerversbestaan. Hij deed karweitjes voor de bewoners van de nederzetting. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.